TR | EN
“BALIKDAMI İÇİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLER” ÖDÜLLÜ LOGO TASARIM YARIŞMASI BİLGİLENDİRME KONFERANSI
8.05.2024

Doğa Araştırmaları Derneği, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar V. Bölge Eskişehir il Şube Müdürlüğü’nün işbirliği ile “Balıkdamı İçin Doğa Temelli Çözümler” Ödüllü Logo Tasarım Yarışması düzenlenmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin (1. sınıf öğrencileri hariç) katılımına açık olan yarışma için Doğa Araştırmaları Derneği’nden Güler BOZOK ve Dilan ŞAHİNBAŞ, dernek hakkında genel bilgileri, dernek faaliyetlerini ve devamında da derneğin yürütücülüğünü yaptığı proje için ihtiyaç duydukları logo hakkında bilgilendirme sunumlarını 2 Mayıs 2024 tarihinde Sanat ve Tasarım Fakültesi ortak kullanımlı konferans salonunda saat 14.00’de gerçekleştirdiler. Konferansta Doğa Araştırmaları Derneği’nin yanında Doğa Koruma ve Milli Parklar V. Bölge Eskişehir il Şube Müdürlüğü’nden  N. Gülderen GÜRBÜZ ve Gonca AKDAŞ da yer alarak öğrencilerin yarışma ile ilgili sorularını cevapladılar.